Marianne Luyer

CDA

Nieuwsgierig naar de opvatting van het CDA Flevoland over wat goed is voor onze provincie? Het CDA staat voor werk, onderwijs en bereikbaarheid. Onze waarden hebben we omschreven als 'verbinding, actieve betrokkenheid en zorgvuldigheid'. Meer lezen? Download ons verkiezingsprogramma voor PS 2015-2019: CDA Flevoland, De aanpak die werkt!

Even voorstellen: Marianne Luyer, fractievoorzitter en lijsttrekker CDA voor Provinciale Staten Flevoland.

Almere en Flevoland is mij een heerlijke omgeving om te wonen, te werken, te leven. Ik heb een gezin met 3 kinderen, en het is vooral voor hen, dat we besloten om te gaan wonen in ‘het nieuwe land’. In Flevoland is nog ruimte, letterlijk, maar ook figuurlijk. Ruimte om te pionieren en te experimenteren als het gaat om ontwikkeling van scholen, zorg, participeren in de politiek etc.
Maar Almere en Flevoland zijn nog lang niet af. Er is nog veel te doen! Om een leefbare omgeving te zijn nu en in de toekomst, bouwen we aan:

- meer onderwijs, meer voorzieningen (sport, cultuur, jeugdzorg), ontwikkeling landschapsarchitectuur, ontwikkeling infrastructuur (IJmeerverbinding, N23, N50), innovatie en werkgelegenheid.

Deze zaken komen niet vanzelf naar Flevoland, daar moeten wij, mensen, ons voor inzetten.

Wij maken met elkaar de politiek! Wij zijn de politiek!

Daarom vind ik het belangrijk dat een ieder van ons zich inzet voor onze samenleving, op welke manier dan ook. Ik doe dat graag via de politiek. Laat mij weten wat u vindt, wat u bezig houdt en laten we samen kijken wat we eraan kunnen doen!

Lees het CDA Verkiezingsprogramma : De aanpak die werkt!

September 2020
ZoMaDiWoDoVrZa
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930